PROTECTIA CONSUMATORULUI

Ca persoane fizice, fiecare dintre noi avem sau ar trebui sa avem protectia din partea Oficiilor pentru Protectia Consumatorului. Incet, incet, inspectorii OPC au devenit mai performanti si, de multe ori, rezolva problemele consumatorilor persoane fizice, atunci cand acestia sunt abuzati.


Ce se intampla atunci cand ai o firma mica sau chiar mare si achizitionezi un produs, o masina in leasing, sau platesti pentru un serviciu care este departe de ceea ce iti doresti? Legal, ca persoana juridica, nu esti protejat chiar daca si tu esti consumator, iar drepturile nu iti sunt respectate.
Prin statutul sau, A.D.O.R. are dreptul sa acorde asistenta si sa reprezinte in instanta persoanele juridice lezate in drepturile lor ca si consumatori, conform legislatiei in domeniul protectiei consumatorilor.


Serviciile pentru protectia consumatorilor pentru persoane juridice pe care A.D.O.R. le ofera conform statutului pot fi achiztionate la pachet, in functie de cerinte. Prin aceste servicii incercam sa indreptam o nedreptate care se face persoanelor juridice, firmelor care si ele pot si considerate consumatori atata timp cat achizitioneaza un produs sau un serviciu.


Cei interesati sa solicite asistenta si reprezentare juridica in baza unui contract cu A.D.O.R., ne pot contacta fie pe mail, fie la telefon , fie la adresa pe care le pot gasi la CONTACT, pentru a stabili o intrevedere la sediul nostru.

Transprența decizională- o soluție anticorupție pe care instituțiile prefer să o ocolească. De ce oare?

Suntem în România anului 2021, iar transparența decizională este o...

ORGANIZARE AUDIERI PUBLICE

In urma experitizei dobandite dupa absolvirea cursurilor organizate de Academia...